Προϊόντα Περιποίησης Σώματος & Προσώπου Αρώματα, Αρωματικά Χώρου, Σαπούνια, Τσάντες

Επικοινωνία

210 5757 292
[email protected]
Παναγή Τσαλδάρη 49 , 12134 , Περιστέρι

Follow Us

Φίλτρα
show blocks helper
  
  /  Πολιτική απορρήτου
Πολιτική Απορρήτου

Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι σημαντική για εμάς. Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου (εφεξής «Πολιτική») αφορά τις προϋποθέσεις συλλογής, αποθήκευσης και χρήσης των προσωπικών σας στοιχείων από την ΤΗΝΙΑΚΟΣ Κ. ΑΝΤΩΝΙΟΣ Ι.Κ.Ε. με έδρα στο Γαλάτσι, Αγίας Γλυκερίας, αρ 3, τηλ. 210 5757292, e-mail [email protected] (στο εξής «Εταιρεία»), όταν επισκέπτεστε, εγγράφεστε ή χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας www.coronadifiori.gr εφόσον είστε φυσικό πρόσωπο. Για οποιαδήποτε απορία σας μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] (email) ή στο τηλέφωνο 2105757292

 

  1. Ποια Δεδομένα σας συλλέγουμε

Τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε κατά την πλοήγηση σας στον ιστότοπό μας ή την εγγραφή σας ως χρήστη στις υπηρεσίες μας με σκοπό τη δημιουργία λογαριασμού χρήστη αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας και θα φυλάσσονται σε αρχείο υπ’ ευθύνη της Εταιρείας.

Δεν επεξεργαζόμαστε δεδομένα που αφορούν παιδιά κάτω των 16 ετών. Εάν είστε κάτω των 16 ετών, ΠΡΕΠΕΙ να έχετε τη συναίνεση των γονέων σας πριν εγγραφείτε στις υπηρεσίες του ιστότοπου ή στο ενημερωτικό δελτίου ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email). Εάν διαπιστώσουμε ότι έχουμε συλλέξει Δεδομένα παιδιού κάτω των 16 ετών χωρίς να ισχύει η παραπάνω συνθήκη, θα προβούμε σε διαγραφή των δεδομένων αυτών το συντομότερο δυνατό.

Η δημιουργία λογαριασμού χρήστη στον ιστότοπό μας αποτελεί και δήλωση εκ μέρους σας ότι είστε άνω των 16 ετών.

Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων είναι η συλλογή, καταχώρηση, οργάνωση,  αποθήκευση, προσαρμογή, μεταβολή, ανάκτηση, αναζήτηση πληροφοριών, χρήση,  διαβίβαση σε τρίτους, διάδοση, συσχέτιση, συνδυασμός, περιορισμός, διαγραφή και  καταστροφή Προσωπικών Δεδομένων φυσικών προσώπων.

Α) Κατά την επίσκεψη και πλοήγηση σας στον ιστότοπό μας:

Δε συλλέγουμε Δεδομένα σας, παρά μόνο όσα συλλέγονται από τα cookies που έχετε επιτρέψει δια της συγκατάθεσης σας να χρησιμοποιηθούν, τα οποία αναφέρονται αναλυτικά στην Πολιτική Cookies εδώ. Ανατρέχοντας στην Πολιτική Cookies, μπορείτε να πληροφορηθείτε περαιτέρω για τις δυνατότητες απενεργοποίησης των cookies και τις πιθανές επιπτώσεις στην χρήση του ιστότοπού μας ή τη λήψη των υπηρεσιών μας.

Β) Κατά την εγγραφή σας ως χρήστης στις υπηρεσίες μας:

έχουμε τη δυνατότητα να συλλέγουμε διάφορες πληροφορίες, όπως το όνομα, την ταχυδρομική διεύθυνση, τον αριθμό τηλεφώνου, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email), τον επιθυμητό τρόπο επικοινωνίας και τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.

Γ) Αν έχετε συναινέσει να σας στέλνουμε ενημερωτικό υλικό (newsletter) καταχωρούμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας στην «λίστα αποστολής newsletter».

Δ) Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics (GA) και συγκεκριμένα την εφαρμογή analytics.js για να  παρακολουθεί  την  δραστηριότητα  των  χρηστών. Χρησιμοποιούμε αυτά τα δεδομένα για να καθορίσουμε τον αριθμό των ατόμων που χρησιμοποιούν τον ιστότοπό μας, για να κατανοήσουμε καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο βρίσκουν και χρησιμοποιούν τις ιστοσελίδες μας και για να δούμε  την πορεία τους  μέσα στον ιστότοπο.

Παρόλο που η GA καταγράφει δεδομένα όπως η γεωγραφική σας θέση, η συσκευή σας, το πρόγραμμα περιήγησης  στο διαδίκτυο και το λειτουργικό σας σύστημα, καμία από αυτές τις πληροφορίες δεν σας κάνει προσωπικά γνωστούς σε εμάς. Η GA καταγράφει επίσης τη διεύθυνση IP του υπολογιστή σας, η οποία θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την ταυτοποίηση σας, αλλά η Google δεν μας παρέχει πρόσβαση σε αυτό. Η Google είναι ένας τρίτος φορέας  επεξεργασίας  δεδομένων και είναι υπεύθυνος για αυτά, υποκείμενος στους δικούς του όρους χρήσης

Η απενεργοποίηση των cookies στο πρόγραμμα περιήγησής σας,  θα αποτρέψει την GA από την παρακολούθηση οποιουδήποτε μέρους της επίσκεψής σας σε σελίδες  εντός  αυτού του ιστότοπου.

  1. Για ποιο σκοπό επεξεργαζόμαστε τα στοιχεία σας

Συλλέγουμε τα Δεδομένα σας αποκλειστικά για τους σκοπούς των παρεχόμενων υπηρεσιών του ηλεκτρονικού ιστότοπου www.coronadifiori.gr και ιδίως α) για τις ανάγκες υποστήριξης και ολοκλήρωσης της συναλλαγής που επιθυμείτε να κάνετε με την Εταιρεία (π.χ. επιβεβαίωση της παραγγελίας κ.λ.π.), β) για σκοπούς εμπορικής επικοινωνίας/προώθησης πωλήσεων (ενημέρωση για νέα προϊόντα και υπηρεσίες της εταιρείας μας, προσφορές κ.λ.π.) και έρευνας ικανοποίησης των πελατών μας

 

β) την παρακολούθηση της επισκεψιμότητας του ιστότοπου και την άντληση στατιστικών και μόνο καταστάσεων όσον αφορά τους πελάτες μας ή / και τις αγορές σας στο www.coronadifiori.gr,  γ) τη συμμόρφωση με τις υποχρεώσεις που επιβάλλονται από την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία.

  1. Ποια είναι η νόμιμη βάση επεξεργασίας των Δεδομένων σας από την Εταιρεία

Η επεξεργασία των στοιχείων των χρηστών του ιστότοπου γίνεται είτε στα πλαίσια των προσφερόμενων υπηρεσιών, είτε στηρίζεται στη συναίνεσή σας.

Για τα Δεδομένα σας που σχετίζονται με την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (newsletter), την προώθηση προϊόντων, την έρευνα ικανοποίησης και την χρήση Cookies σύμφωνα με την ισχύουσα Πολιτική μας το σύννομο της επεξεργασίας τους στηρίζεται στη δική σας συναίνεση.

  1. Ποιοι είναι οι αποδέκτες των Δεδομένων σας

Αποδέκτες των Δεδομένων είναι το απολύτως απαραίτητο προσωπικό της Εταιρείας, το οποίο έχει δεσμευτεί με ρήτρες εμπιστευτικότητας και οι συνεργαζόμενες με εμάς επιχειρήσεις, οι οποίες επεξεργάζονται τα Δεδομένα σας ως Εκτελούντες την Επεξεργασία για λογαριασμό μας και σύμφωνα με τις εντολές μας, οι οποίοι έχουν δεσμευτεί συμβατικά με εμάς για την διασφάλιση της προστασίας των δεδομένων σας

Ειδικότερα, οι Εκτελούντες έχουν συμφωνήσει και δεσμευτεί συμβατικά με την Εταιρεία ότι δεν θα στέλνουν σε τρίτους Δεδομένα χωρίς την άδεια της Εταιρείας, θα λαμβάνουν κατάλληλα μέτρα ασφαλείας και γενικά θα συμμορφώνονται με το νομικό πλαίσιο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων και ιδίως τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679 για την προστασία των προσωπικών δεδομένων (GDPR).

Επιπλέον, ενδέχεται να μοιραστούμε ή να γνωστοποιήσουμε τα Δεδομένα σας όταν το έχετε ζητήσει εσείς ρητά ή όταν απαιτείται εκ του νόμου.

Περισσότερες πληροφορίες για τους αποδέκτες των δεδομένων σας κατά τα ανωτέρω, μπορείτε να λάβετε μέσω email στην εξής διεύθυνση: [email protected]

  1. Χρόνος Διατήρησης Δεδομένων

Διαγράφουμε τα Δεδομένα που έχετε καταχωρήσει στον λογαριασμό χρήστη εφόσον ο λογαριασμός σας παραμείνει ανενεργός πέραν των 24 μηνών.

Διαγράφουμε τα Δεδομένα συγκατάθεσης για την αποστολή ενημερωτικού δελτίου, μόλις δηλώσετε ότι δεν επιθυμείτε πλέον να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία (newsletter) επιλέγοντας το σύνδεσμο ………………………….. .

Στην περίπτωση που έχετε πραγματοποιήσει αγοράς μέσω του ιστότοπού μας, τηρούμε τα δεδομένα της συναλλαγής για διάστημα τουλάχιστον 5 ετών μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, σε συμμόρφωση με τις φορολογικές μας υποχρεώσεις ως προς τον χρόνο τήρησης των εκ του νόμου βιβλίων και στοιχείων, καθώς και για την προάσπιση των συμφερόντων μας σε περίπτωση έγερσης τυχόν αξιώσεων εις βάρος μας. Ειδικά αναφορικά με τις φορολογικές αρχές, ενδέχεται να διατηρήσουμε τα παραστατικά των συναλλαγών για ακόμα μεγαλύτερο διάστημα, εφόσον τούτο απαιτείται για την απόδειξη της εκπλήρωσης των φορολογικών μας υποχρεώσεων.

Τα Δεδομένα που συλλέγουν τα Cookies, τα διαγράφουμε σύμφωνα με την Πολιτική Cookies

  1. Μέτρα Ασφαλείας για την προστασία των Δεδομένων.

Δεσμευόμαστε να διαφυλάσσουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα. Έχουμε λάβει κατάλληλα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα για την ασφάλεια και την προστασία των Δεδομένων σας από κάθε μορφής τυχαία ή αθέμιτη επεξεργασία. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά μπορείτε να λάβετε μέσω email στην διεύθυνση [email protected]

 

  1. Ποια είναι τα δικαιώματα σας;

Έχετε δικαίωμα ενημέρωσης και πρόσβασης στα προσωπικά σας δεδομένα.

Αυτό σημαίνει ότι έχετε το δικαίωμα να ενημερωθείτε από εμάς εάν επεξεργαζόμαστε Δεδομένα σας. Αν επεξεργαζόμαστε Δεδομένα σας μπορείτε να ζητήσετε να ενημερωθείτε για τον σκοπό της επεξεργασίας, το είδος των Δεδομένων σας που τηρούμε, σε ποιους τα δίνουμε, πόσο διάστημα τα αποθηκεύουμε, αν γίνεται αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων, αλλά και για τα λοιπά δικαιώματα σας, όπως διόρθωσης, διαγραφής δεδομένων, περιορισμού της επεξεργασίας και υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Έχετε δικαίωμα διόρθωσης ανακριβών δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Αν διαπιστώσετε ότι υφίσταται λάθος στα Δεδομένα σας μπορείτε να μας υποβάλλετε αίτηση για να τα διορθώσουμε (π.χ. διόρθωση ονόματος ή ενημέρωση αλλαγής τηλεφωνικού αριθμού).

Έχετε δικαίωμα διαγραφής/δικαίωμα στη λήθη.

Μπορείτε να μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα δεδομένα σας αν δεν είναι απαραίτητα πλέον για τους ως άνω αναφερόμενους σκοπούς επεξεργασίας ή επιθυμείτε να ανακαλέσετε την συναίνεση σας στην περίπτωση που αυτή είναι η μόνη νόμιμη βάση.

Έχετε δικαίωμα φορητότητας των Δεδομένων σας.

Μπορείτε να μας ζητήσετε να λάβετε σε αναγνώσιμη μορφή τα Δεδομένα που έχετε παράσχει ή να μας ζητήσετε να τα διαβιβάσουμε σε άλλο υπεύθυνο επεξεργασίας.

Έχετε δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας.

Μπορείτε να μας ζητήσετε να περιορίσουμε την επεξεργασία των Δεδομένων σας για όσο χρόνο εκκρεμεί η εξέταση των αντιρρήσεων σας ως προς την επεξεργασία.

Έχετε δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία των Δεδομένων σας.

Μπορείτε να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των Δεδομένων σας ή να άρετε τη συγκατάθεση σας και εμείς θα σταματήσουμε την επεξεργασία των Δεδομένων σας, αν δεν υφίστανται άλλοι επιτακτικοί και νόμιμοι λόγοι που υπερισχύουν έναντι του δικαιώματος σας.

Για να ασκήσετε τα δικαιώματα σας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ([email protected]) και εμείς θα φροντίσουμε να το εξετάσουμε και να σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πορεία τυχόν αιτήματός σας μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 210-5757292 (Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών).

Σε περίπτωση μη επίλυσης του ζητήματός σας, έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ) (www.dpa.gr). Οι καταγγέλλοντες υποβάλλουν την καταγγελία τους στην ΑΠΔΠΧ με την συμπλήρωση των αντίστοιχων ανά περίπτωση εντύπων. Σε κάθε έντυπο υπάρχουν υποχρεωτικά πεδία προς συμπλήρωση, ανάλογα με τον τύπο της καταγγελίας. Εάν αυτά τα πεδία δεν έχουν συμπληρωθεί από τον καταγγέλλοντα, όπως κι αν χρησιμοποιηθεί άλλο έντυπο με το οποίο δεν παρέχονται οι απαιτούμενες πληροφορίες, η Αρχή έχει δικαίωμα να μην επιληφθεί της καταγγελίας. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά μπορείτε να βρείτε στον εξής σύνδεσμο: http://www.dpa.gr/portal/page?_pageid=33,211532&_dad=portal&_schema=PORTAL

 

  1. Αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων/ περιλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ κατά την επεξεργασία των Δεδομένων σας

Δε λαμβάνουμε αποφάσεις, ούτε προβαίνουμε σε κατάρτιση προφίλ, βάσει αυτοματοποιημένης επεξεργασίας των Δεδομένων σας.

 

  1. Τροποποιήσεις της παρούσας Πολιτικής

Θα ενημερώνουμε την παρούσα Πολιτική όποτε αυτό είναι αναγκαίο. Εάν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στην Πολιτική ή στον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας, θα σας ειδοποιούμε είτε δημοσιεύοντας μια ειδοποίηση σε εμφανές σημείο προτού οι αλλαγές τεθούν σε ισχύ είτε με κάθε άλλο πρόσφορο τρόπο. Σας ενθαρρύνουμε να διαβάζετε ανά τακτά διαστήματα την παρούσα Πολιτική για να γνωρίζετε πώς προστατεύονται τα Δεδομένα σας

X